Mediator

Irma Wonink (moeder van twee kinderen) is jurist familiezaken en ervaren MfN geaccrediteerde Familie Register Mediator, gespecialiseerd in echtscheiding met kinderen en KIES Omgangsbegeleider met een Juridische, economische, notariële en psychosociale achtergrond. Sinds 2006 is zij gestart met Family First Mediation (voorheen Scheiden & Mediation in de NoordKop). De filosofie hierachter zit is dat je kinderen centraal kunt stellen tijdens de scheiding maar dat ook ouders begeleidt worden met hun communicatie, emoties en tal van praktische zaken na de scheiding. Dan heb je een win-win situatie en afspraken langer houdbaar blijven.

Dat een scheiding je leven op je kop zet heb ik zelf ook ondervonden. Of je er zelf voor kiest of niet om uit elkaar te gaan, het blijft een moeilijke keuze. Het gevoel van falen, teleurstelling, schuldgevoel, boosheid en verdriet spelen allemaal mee tijdens deze periode. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Je wilt hun leven het liefst niet overhoop halen en soms is dit toch het beste wat je voor jezelf kunt doen. Je wil toch voor je kinderen een goed voorbeeld zijn? Jezelf ook weer happy voelen en als jij dat bent, dan zijn je kinderen ook gelukkig. Hoe wil je dat de kinderen op deze periode terug kijken? Stel je wordt over 2 jaar wakker, hoe ziet jouw leven er dan uit? En welke stappen heb je nodig om daar te komen?

Goed scheiden? Het kan echt! Door te weten hoe het moet kunnen jij, je ex-partner en de kinderen een goede start maken na de scheiding. Family First Mediation zet de kinderen niet alleen op de eerste plaats maar als ouders krijg je de benodigde begeleiding tijdens en ook na de scheiding.

In 2006 ben ik gestart met Family First Mediation. Al meer dan 20 jaar geeft de combinatie van juridische/economische/notariële en psychosociale achtergrond, MfN familie Register Mediator en KIES Omgangsbegeleider mij de mogelijkheid om partijen alle aspecten van hun scheiding te begeleiden en te adviseren. Ik maak gebruik van een door mij ontwikkelde unieke efficiëntie scheidingsmethode.

Het eerste jaar na de scheiding is het belangrijkste blijkt uit de praktijk. Snel scheiden kan betekenen dat je in een vroeg stadium de verkeerde keuzes maakt en op de langere termijn kan dit leiden tot teleurstelling en conflicten binnen het gezin.

Mijn missie is om ouders & kinderen om te leren gaan met de nieuwe situatie na de scheiding zodat ze duurzame afspraken kunnen maken voor de langere termijn.

Bij Family First Mediation ligt de nadruk op persoonlijke benadering met als insteek: ook na de scheiding moet je als ouders verder! En een slagingspercentage van 90% te behouden door continue te investeren in kennis, kwaliteit en kunde.

Scherpe focus en kwaliteit. Voor deze begrenzing van het vakgebied heb ik er bewust voor gekozen: ” liever heel goed dan heel groot” . Persoonlijke aandacht voor de cliënten en een hoge kwaliteit van de diensten is voor mij van essentiële waarden. Eigenwijs en kritisch heeft een positief effect op de resultaten die (ex) partners & kinderen behalen.

Ik werk samen met collega mediators, notarissen, advocaten, scheidingscoaches, huisartsen en psychologen.

Maak kennis met mijn scheidingsmethode! Ik ben benieuwd naar jullie scheidingsverhaal. Je wilt toch ook goed scheiden? Neem gerust contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.

KIES voor Ouders & Kinderen

MfN mediator