Samenwerking Villa Pinedo

villapinedo

Villa Pinedo is de plek voor kinderen van gescheiden ouders. Kinderen kunnen hun verhaal kwijt in een Forum en een buddy aanvragen voor steun tijdens of na de scheiding. De jongeren zijn allemaal ervaringsdeskundigen en hebben dus een scheiding meegemaakt. 

Online Training

Voor ouders is er een online Training: ” Scheiden is geen kinderspel” . Deze training zet ik in tijdens het scheidingsproces gedurende zes weken. Ouders kunnen opdrachten uitvoeren en vragen stellen tijdens het scheidingsproces. In hun eigen omgeving. Voor ouders is dit vaak confronterend en zijn zich bewuster over de gevoelens van kinderen. En heeft het effect op het handelen van ouders.

Door ogen van kinderen kijken

Helaas wordt er bij een scheiding nog te vaak gekeken door de ogen van de ouders en worden gevoelens van kinderen vergeten. Dat zie ik ook in de praktijk. Ouders zijn veel met zich zelf bezig, emoties spelen een grote rol en er moeten vooral ook praktische zaken worden geregeld.

Standaard in het pakket

Wil je ook door de ogen van je kind kunnen kijken? Ga je scheiden of ben je al gescheiden en je wilt de online training volgen? Voor ouders die scheidingsmediation aanvragen in mijn praktijk krijgen standaard bij het pakket ‘ Goed Scheiden’ en ‘ Scheiden van A tot Z’ de training aangeboden. In andere gevallen kun je contact met mij opnemen of kijken op de website van Villa-Pindeo.nl

Maak vrijblijvend een afspraak

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.