Mediator

“Vriendelijk, empathisch én betrokken”

MfN register- en familiemediator (M11279) ~ Scheidingsspecialist ~ Familierecht specialist ~ Notarieel Jurist~ KIES Mediator ~ Mattenspelbegeleidster~

Ik ben Irma Wonink moeder van twee zonen en zelfstandige ouder. Ik heb de fases van een scheiding zelf ook doorlopen en weer een nieuw leven op te bouwen. Ik help ouders om hun relatie goed af te ronden  zodat ze samen met hun kinderen duurzame afspraken kunnen maken voor de toekomst.

Ik leer ouders op een andere manier naar een scheiding te kijken en laten inzien dat samen scheiden het geluk van kinderen vergroot. Dan heb je een win-win situatie en afspraken langer houdbaar blijven.

Ieder kind heeft recht op beide ouders

Sinds 2006 ben ik gestart met Family First Mediation. Ik heb al meer dan 1.250 cliënten mogen helpen bij hun scheiding. Vanuit een juridische praktijk uitgebouwd tot een mediationpraktijk waarin ieder kind recht heeft op beide ouders. Ik heb een juridische notariële achtergrond waarbij ik jullie alle facetten van een scheiding kan begeleiden. Zijn jullie er nog niet uit of je écht wil scheiden dan onderzoeken we jullie mogelijkheden én breng ik de communicatie weer op gang.

In de loop der jaren, na vele inhoudelijke trainingen te hebben gevolgd, heb ik mijn praktijk uitgebouwd op basis van vertrouwen om ex-partners zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het scheidingsproces. Waar ik ex-partners ontlast en duidelijkheid bied in deze onzekere periode. Waar ik aandacht heb voor emoties en communicatie maar ook aandacht besteed aan aan de juridische & financiële deel van de scheiding. Waar ik inzichten deel, zie ontstaan en sterker nog zelf ook nieuwe inzichten krijg. Waar iedereen uniek is en ook zo behandeld wordt. Een plek waar basis wordt gelegd voor een nieuwe toekomst. Een toekomst voor de ouders met en zonder hun kinderen. Een plek waar het besef komt dat dit geen eind is maar een nieuw begin.

Een verleden heb je….en een toekomst kun je maken!

Scheiden is nooit leuk, het brengt veel onrust, pijn en verdriet met zich mee. Ook voor de kinderen. Als KIES Mediator en Mattenspel begeleider leer ik kinderen om met hun emoties om te gaan en dat ze voor hun gevoel mogen uitkomen. Hoe communiceer je met mama en papa tijdens maar ook na de scheiding? Hoe kan je de wensen aan mama en papa kenbaar maken? Door ouders & kinderen te begeleiden kun je afspraken maken die langer houdbaar blijven.

Ik ben MfN geregistreerde, gecertificeerde en geaccrediteerde mediator met specialisatie familierecht, KIES Mediator en Mattenspel begeleider. Dat betekent dat ik aan zeer strenge kwaliteitseisen voldoe en verplicht ben volgens bepaalde gedragscodes te werken. Daarnaast onderhoud ik mijn PE-punten en krijg ik één keer per drie jaar een Peer Review of ik nog aan alle eisen voldoe. Ik heb een directe en een no-nonsense manier van werken waarin aandacht voor emotie is, praktisch, mensgerichte werkwijze die met jullie wensen rekening houdt en waardoor jullie het beste resultaat eruit halen.


Maak vrijblijvend een afspraak

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.