KIES Magazine 2022

Kies bestaat 20 jaar.

In 2022 heeft Irma meegewerkt aan het KIES (Kinderen In Echtscheidings Situaties) magazine.

KIES mediators maken het verschil door alle direct betrokkenen, ex partners én kinderen, goed te begeleiden bij hun scheiding. Voor elke ouder telt bij scheiding ook het belang van hun kind. Maar wat is dan precies in het echte belang van hun kind? In het begeleidingsproces betrekken KIES mediators, dat zijn advocaten en mediators die en Kinderen In Een Scheiding, verdiepingsmodule hebben gevolgd, het kind zelf bij het regelen van de scheiding. Ze maken gebruik van toegevoegde expertise en tools.
De behoefte van het kind, het belang van het kind en dat wat verstandig is om voor de afstemming van het ouderschapsplan met oog voor de ontwikkeling van het kind en behoeftes op termijn, komt samen in een ouderschapsplan dat meer kans heeft van slagen.
De mediation is gericht daarmee niet alleen op alle partijen maar helpt ouders aan een goede nieuwe start en bij het onderscheiden van partnerschap en ouderschap. Door het KIES Kindgesprek en het werken met een KIES Kindplan wordt aan kinderen recht gedaan en hen een betere start voor het leren omgaan met de situatie van de scheiding geboden.

Lees hier in het KIES Magazine 2022 (blz 47) het verhaal van Irma.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met Irma.

Maak vrijblijvend een afspraak

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.