Hoeveel kost een echtscheiding?

Hoeveel kost een echtscheiding bij een mediator?

Vertrouwen is de basis om samen te werken en tot het beste resultaat te komen.

Tijdens de gratis, vrijblijvende kennismaking krijg je inzichten in:

  • Drie cruciale factoren die ervoor zorgen dat je kinderen goed uit een scheiding komen.
  • Waarom het belangrijk is om voorlopige afspraken te maken.
  • Hoe je tijdens de echtscheiding goed voor jezelf blijft zorgen.
  • Na het gesprek krijg je digitaal het e-book: "In 5 stappen je kind door de scheiding loodsen"

 

 

We maken gebruik van een efficiënte en unieke zelfontwikkelde methode met aandacht voor Ouders & Kinderen. Er wordt gewerkt met verschillende trajecten. Samen wordt afgestemd welk traject het meest passend is. Een op maat gemaakt plan die bij jullie past.

In geval van mediation betalen jullie samen één mediator, in plaats van ieder een eigen advocaat en/of een procedure bij de Rechtbank. Wist je dat zelfbedachte oplossingen langer houdbaar zijn dan een uitspraak van de rechter?

Een rechter hakt de knoop door en bij de mediator maak je de knoop los en blijf je in verbinding met elkaar.

MfN mediators zijn verplicht om te onderzoeken of cliënten in aanmerking komen voor een toevoeging. Dat is een subsidieregeling van de overheid. Voor meer informatie kijk op de website van  Raad voor Rechtsbijstand . Mediators bij franchise organisaties zijn niet verplicht om jullie daarover te informeren. Laat je goed informeren. Het kan je honderden euro's besparen.

 

Op internet zien jullie aanbiedingen om te scheiden voor een zeer laag bedrag of zelfs "gratis". Veelal moeten jullie zelf het convenant opstellen en/of is er geen begeleiding. Een snelle, maar slechte financiële regeling of een convenant met vele losse eindjes nu, kan jullie later veel geld kosten, veel meer dan jullie nu besparen. Voorkom dit!

 

 

 

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK