Ervaringen cliënten

We waren al gescheiden en zijn gaan samenwonen met onze kinderen. De kinderen woonden in een co-ouderschap bij ons. Na verloop van de tijd ontstonden er problemen met de kinderen, afspraken en met ons. Het dreigde fout te gaan maar hebben hulp gezocht bij ons samengesteld gezin. Samen met Irma Wonink hebben we onze situatie in kaart gebracht, gesprekken gevoerd en een stiefplan gemaakt. Door het stiefplan hebben we goede inzichten hoe we alle zorg en taken kunnen verdelen samen met de kinderen. Onze relatie is hierdoor niet stuk gegaan.

Vera & Dion 2017

We hadden een conflict over de omgangsregeling met de kinderen. We kwamen er zelf niet uit. Met Irma Wonink hebben we gesprekken gehad en een ouderschapsplan opgesteld. Eerst werd de communicatie weer op gang gebracht zodat het voor ons makkelijk was om een goede afspraken te maken. Onze kinderen waren ook erg enthousiast over het KIES gesprek met Irma Wonink. Super geholpen, we kunnen weer verder. Bedankt!

Els & Harm 2017

Tijdens het scheidingstraject hebben wij een online training gevolgd en dat hielp om goede keuzes te maken voor de kinderen. Irma heeft veel kennis van zaken op communicatief, emotioneel, financieel en vooral ook op praktisch gebied. Na de scheiding hebben we nog vragen kunnen stellen en tijdens de eind evaluatie hebben we haar bedankt met een bloemetje.

Erik & Zoë 2017

We wilden scheiden maar we wisten niet waar me moesten beginnen. Wij hoorden via een collega dat Irma Wonink ook kinderen begeleidt bij een scheiding. Naast de financiële en fiscale rompslomp die bij onze scheiding komt kijken zijn ook onze kinderen goed geholpen. De procedure bij de Rechtbank verliep vlot en keurig!

Sandra & Mark 2017

Irma neemt de tijd voor onze zaak. Scheiden is niet zo maar iets en alles werd zorgvuldig geregeld. Bij de rechtbank liep alles vlotjes. Kinderen zijn goed begeleid, ze hadden er echt iets aan

Sanne 2019

Bij Irma staan de kinderen en ook de ouders voorop. Na de scheiding word je niet aan je lot overgelaten. We zijn zeer tevreden

Dorien 2018

Dank je wel voor je goede zorg, je raad en advies. Soms wilde ik het niet inzien, maar het klopt allemaal

Cees 2018

Zonder Irma hadden we het niet gered en waren we in een vechtscheiding beland.

Linda 2018