Ervaringen cliënten

Na een jaar hadden we nog een nazorg gesprek met Irma en dat hebben wij als positief ervaren. Ook kunnen we met onze vragen terecht en krijgen we snel antwoord.

Kees en Corina

Nazorg gesprek

We waren al gescheiden en zijn gaan samenwonen met onze kinderen. De kinderen woonden in een co-ouderschap bij ons. Na verloop van de tijd ontstonden er problemen met de kinderen, afspraken en met ons. Het dreigde fout te gaan maar hebben hulp gezocht bij ons samengesteld gezin. Samen met Irma Wonink hebben we onze situatie in kaart gebracht, gesprekken gevoerd en een stiefplan gemaakt. Door het stiefplan hebben we goede inzichten hoe we alle zorg en taken kunnen verdelen samen met de kinderen. Onze relatie is hierdoor niet stuk gegaan.

Vera en Dion

Problemen samengesteld gezin

We hadden een conflict over de omgangsregeling met de kinderen. We kwamen er zelf niet uit. Met Irma Wonink hebben we gesprekken gehad en een ouderschapsplan opgesteld. Eerst werd de communicatie weer op gang gebracht zodat het voor ons makkelijk was om een goede afspraken te maken. Onze kinderen waren ook erg enthousiast over het KIES gesprek met Irma Wonink. Super geholpen, we kunnen weer verder. Bedankt!

Els & Harm

Ouderschapsplan

Tijdens het scheidingstraject hebben wij een online training gevolgd en dat hielp om goede keuzes te maken voor de kinderen. Irma heeft veel kennis van zaken op communicatief, emotioneel, financieel en vooral ook op praktisch gebied. Na de scheiding hebben we nog vragen kunnen stellen en tijdens de eind evaluatie hebben we haar bedankt met een bloemetje.

Erik & Zoë

Online training Villa Pinedo

We wilden scheiden maar we wisten niet waar me moesten beginnen. Wij hoorden via een collega dat Irma Wonink ook kinderen begeleidt bij een scheiding. Naast de financiële en fiscale rompslomp die bij onze scheiding komt kijken zijn ook onze kinderen goed geholpen. De procedure bij de Rechtbank verliep vlot en keurig!

Sandra & Mark

Scheiden van A tot Z

Irma neemt de tijd voor onze zaak. Scheiden is niet zo maar iets en alles werd zorgvuldig geregeld. Bij de rechtbank liep alles vlotjes. Kinderen zijn goed begeleid, ze hadden er echt iets aan

Sanne

Scheiden van A tot Z

Bij Irma staan de kinderen en ook de ouders voorop. Na de scheiding word je niet aan je lot overgelaten. We zijn zeer tevreden

Dorien

Scheiden van A tot Z

Dank je wel voor je goede zorg, je raad en advies. Soms wilde ik het niet inzien, maar het klopt allemaal

Cees

Scheiden van A tot Z

Zonder Irma hadden we het niet gered en waren we in een vechtscheiding beland.

John & Birgit

Scheiden van A tot Z

Maak vrijblijvend een afspraak

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.