Contact

Vrijblijvend kennismaken

Op dit moment is mediation alleen mogelijk online tot in ieder geval 6 april as.

Kennismaken is vrijblijvend en beide deelnemers dienen bij het gesprek aanwezig te zijn. Een traject kan gemiddeld langer duren en dan is het van belang om de 'klik' te hebben met de mediator. In het vrijblijvend gesprek geef ik een helder beeld van wat jullie mogen verwachten en wat het voor jullie kan betekenen. We bekijken wat jullie wensen en behoeften zijn en stemmen dan af welk pakket het beste bij jullie past. Tevens geef ik jullie al 3 tips waarmee jullie de eerste stap naar een geruisloze scheiding kunnen zetten.

Het gesprek duurt maximaal een half uur, hieraan zijn geen kosten verbonden.

Voor de overige trajecten kijken we wat nodig is en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hulp nodig? Neem snel contact op

'Family First Mediation' is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. 'Family First Mediation' is werkzaam in Noord-Holland en heeft een flexibele, transparante en no-nonsens manier van werken. Naast de locaties locatie Alkmaar locatie Schagen en locatie Den Helder werken we in Noord-Holland en andere provincies.

Neem vrijblijvend contact met mij op. Indien ik in bespreking ben word je doorgeleid naar de voice-mail. Je kunt een bericht achterlaten, WhatsApp of een e-mail zenden.

Wil je liever dat ik je bel? Vul onderstaand formulier in, dan neem ik snel contact met je op.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk, hiervoor verwijs ik je naar de Privacy Statement

Contactformulier