Contact

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Gratis kennismaken?

 

Een traject kan gemiddeld langer duren en dan is het van belang om de 'klik' te hebben met de mediator.

Het is belangrijk om van te voren te kunnen zeggen dat je 'respectvol' wilt scheiden voor jullie kinderen en ook voor elkaar. Gun je elkaar een gelukkig leven na de scheiding? Wanneer het antwoord 'ja' is kan de mediator jullie helpen.

Voor de overige trajecten kijken we wat nodig is en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

 

We werken op verschillende locaties in Noord-Holland. Kom je uit een andere plaats of regio, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze mediator, we zoeken dan direct naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

Telefoon algemeen: 0226-383368
Mobiel rechtstreeks: 06-10581261
E-mailadres: info@familyfirstmediation.nl
KVK-nummer: 37124565

Hulp nodig? Neem snel contact op

'Family First Mediation' is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 20:00 uur. 'Family First Mediation' is werkzaam in Noord-Holland en heeft een flexibele en transparante manier van werken. Naast de locaties Alkmaar, Schagen en Den Helder werken we in Noord-Holland en andere provincies.

Neem vrijblijvend contact met Irma Wonink op. Het kennismakingsgesprek is voor haar rekening! Indien zij in bespreking is wordt je doorgeleid naar de voice-mail. Je kunt een bericht achterlaten, WhatsApp of een e-mail zenden. Wil je liever dat Irma je belt? Vul onderstaand formulier in, dan neemt Irma snel contact met je op.

 

Privacy Statement

Contactformulier