Bedrijf in een nieuw jasje

new business family first mediation

Scheiden & Mediation in de NoordKop wordt Family First Mediation

Al een paar maanden ben ik bezig achter de schermen om mijn bedrijf in een nieuw jasje te steken. Dertien jaar geleden ben ik begonnen met scheidingsmediation ook wel bemiddeling genoemd.

Na verloop van de tijd kwam er kindercoaching en werken voor de Rechtbank erbij. Van de zaken bij de Rechtbank heb ik geleerd hoe je een vechtscheiding eventueel kunt ombouwen naar een respectvolle scheiding. Dat is hard werken omdat niet iedereen gemotiveerd is om van zijn/haar scheiding ook een succesvolle scheiding te maken. Door te werken als scheidingsmediator bij de Rechtbank zijn vaak zaken waarbij mensen subsidie krijgen. Dat is een zeer beperkt budget en kun je niet alles inzetten om cliënten ook echt goed te helpen. Mijn motivatie liep terug en ik merkte dat ik niet goed bezig was. Ik wilde zelfs stoppen. Tijd voor verandering!

Andere naam is meer omvattend

Als je werk routine wordt moet je oppassen! Ik had genoeg nieuwe ideeën om dit aan te bieden aan mijn cliënten. Alleen die nieuwe ideeën kunnen nu eenmaal niet aangeboden worden voor cliënten met een toevoeging ofwel subsidie genoemd. Door achter de schermen te werken aan nieuwe pakketten kwam mijn motivatie terug. Ik wil niet alleen cliënten en hun eventuele kinderen helpen met hun scheiding maar ook met hun na-huwelijk ofwel nazorg voor ouders & kinderen in de vorm van gesprekken met ouders en hun kinderen en coaching. Het eerste jaar na de scheiding is het belangrijkste en daar wil ik een steentje aan bijdragen. Door het persoonlijk contact voel ik mij zeer betrokken bij de gezinnen.

Wat gaat er veranderen?

Allereerst blijft scheidingsmediation in de huidige vorm bestaan. Ik heb 3 soorten pakketten ontwikkeld:

  1. Basis Scheiden. Voor cliënten die emotioneel los van elkaar zijn en ook hebben uitgesproken dat ze respectvol willen scheiden voor hen zelf en de kids. 
  2. Goed Scheiden. Voor cliënten die emotioneel begeleidt willen worden, begeleiding bij hun eventuele kinderen, financieel het goed op orde willen hebben en behoefte hebben aan nazorg voor henzelf en de kids.
  3. Scheiden van A tot ZVoor cliënten die echt van A tot Z begeleiding willen hebben voor henzelf en hun eventuele kids. Cliënten die de tijd nemen om te scheiden om goede keuzes te maken op financieel, emotioneel gebied en meer behoefte aan nazorg hebben voor henzelf en de kids. Als extra VIP-arrangement starten op zaterdag/zondag in een mooie omgeving om te beginnen met de emotionele kant van het scheiden.

Dit is nog niet alles. Wat nog meer?

Er wordt nog gewerkt aan online-tools zoals (gratis) trainingen en webinars, Relatie APK en Kies voor kinderen. In de komende maanden zullen deze gelanceerd worden.

Interesse? Of weet je iemand die hier baat bij heeft?

Ben je geinteresseerd in mijn nieuwe manier van werken? Wil je van je scheiding ook een succesvolle scheiding maken? Wil je respectvol scheiden voor jezelf en natuurlijk de kinderen maar ook voor je ex-partner?

Pilot-Scheiden van A tot Z

De komende twee maanden dus tot 13 oktober (mijn verjaardag) ben ik op zoek naar cliënten die een pilot willen starten met Scheiden van A tot Z met een reductie prijs van 25% korting.

Voor meer info bel naar 0226-383368 of 06-10581261 of zend een e-mail. Ik werk in Noord-Holland. Kom je uit een andere provincie aarzel dan niet om toch contact op te nemen met Irma Wonink.