Alles over scheiden spreekuur

Tijdens de scheiding kunnen de emoties erg hoog oplopen, je weet niet waar te beginnen, er zijn veel onbeantwoorde vragen, de onzekerheid is killing, hoe moet dat met de kinderen? OMG de kinderen als we dat maar goed regelen. Zij mogen hier echt niet de dupe van worden.

Hoe zit het met de kinderen?

Waar gaan de kinderen wonen? Wat is een goede zorgregeling? Hoe zit dat eigenlijk met de kosten voor de kinderen? Krijg ik alimentatie of moet ik betalen? Zijn er nog andere mogelijkheden om de kosten te betalen? Hoe vertellen we het de kinderen en hoe zouden ze reageren?

Vragen die, als je er geen antwoorden op krijgt, tot conflicten met een aanstaande ex-partner kunnen leiden. Vragen waarvan de buitenwereld wel 'weet hoe het zit' omdat de broer van de buurman of de tante van je vriendin het ook heeft meegemaakt. Goedbedoelde adviezen die je geen stap verder brengen. Vragen die zorgen voor slapeloze nachten.

Einde aan onzekerheid

Hoe zou het zijn als de vragen beantwoord worden, dat er overzicht en duidelijkheid komt in deze moeilijke periode van jullie leven.

Ik ga je leren welke stappen er gezet moeten worden om succesvol ouders na de scheiding te zijn. Welke 4 basisstappen er noodzakelijk zijn om tot goede afspraken te komen. Zorg dat je bij deze bijeenkomst aanwezig bent. Er zijn slechts 6 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Hoe zou het voor je zijn als die vragen beantwoord worden? Dat er duidelijkheid komt, dat je weet wat de mogelijkheden zijn? Dat je weet waar je aan toe bent?

De 4 basisstappen die tot afspraken leiden

Dat is mogelijk als je mijn Alles over scheiden spreekuur komt. In dit spreekuur deel ik 4 praktische stappen met je die ervoor zorgen dat het voor jou, je ex-partner en de kinderen goed geregeld wordt. Dat jullie tot afspraken komen die duidelijkheid bieden en waar jullie beiden achter kunnen staan. Afspraken die een leidraad geven en de basis leggen om ook na een scheiding samen goede ouders te zijn.

Ouders die elkaar het ouderschap gunnen, die beiden een rol in het leven van jullie kinderen vervullen. Dat is toch wat ieder kind wilt!

Wil je samen met je ex-partner het beste uit deze slechte periode halen?

Wil jij echt denken in het belang van de kinderen?

Meld je dan snel aan!

Waar en wanneer?

Op de 1e even zaterdag van de maand Alles over scheiden spreekuur van 10.00 uur tot 11.30 uur in de Ondernemerscentrale te Warmenhuizen. Koffie en thee staat klaar! Zet jouw datum snel in de agenda.

Zaterdag 1 juni 2019

Zaterdag 13 juli 2019

Zaterdag 7 september 2019

Zaterdag 5 oktober 2019

Zaterdag 2 november 2019

Zaterdag 14 december 2019

 

Aanmelden

De toegang is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Je dient je wel op te geven voor deze bijeenkomst. Er zijn slechts 6 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

 

 

Meld je nu aan!